Radu, unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Exatlon a vorbit despre lucrurile care nu se vad in competitive. Intors acasa, “Razboinicul” si-a dat frau liber emotiilor si a facut marturisiri cutremuratoare.

"Sunt din Cluj, am aproape 48 de ani si am doi copii- o fata de 19 ani si un baiat de 11 ani.

Am avut un frate care a decedat in urma cu 18 ani, in urma unei boli incurabile. La scurt timp, mi-am pierdut si parintii, dar si prima mea sotie, mama fetitei, care a suferit un stop cardiac. Mi-am crescut copilul cativa ani singur, apoi m-am recasatorit din dragoste, dar, in urma cu aproape trei ani, am divortat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

De profesie sunt bucatar, inca din copilarie mi-a placut sa gatesc.

Acum lucrez in Cluj, la restaurantul unui hotel. Este pasiunea mea dintotdeauna, imi face placere sa gatesc si nu ma vad facand altceva.

Cand m-am inscris la Exatlon, stiam ca este o competitie sportiva. Si trecutul meu e marcat de atletism.

Am avut rezultate foarte bune la proba de 400 de metri garduri, fiind in top la acel moment. Din pacate, o problema la menisc, la piciorul stang, a pus capat carierei de sportiv", a declarat Radu intr-un interviu pentru publicatia Vice.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si