Close sidebar
Close sidebar

Drama pe care Radu de la Exatlon ar fi vrut sa o tina sub tacere. Ce a patit in urma cu 20 de ani?

Radu, fostul concurrent de la Exatlon, este un adevarat luptator, atat pe teren, cat si in viata. In tinerete a primit lovitura dupa lovitura, insa nu a cedat, devenind tot mai puternic.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu, unul dintre cei mai apreciati concurenti de la Exatlon a vorbit despre lucrurile care nu se vad in competitive. Intors acasa, “Razboinicul” si-a dat frau liber emotiilor si a facut marturisiri cutremuratoare.

"Sunt din Cluj, am aproape 48 de ani si am doi copii- o fata de 19 ani si un baiat de 11 ani. Am avut un frate care a decedat in urma cu 18 ani, in urma unei boli incurabile. La scurt timp, mi-am pierdut si parintii, dar si prima mea sotie, mama fetitei, care a suferit un stop cardiac. Mi-am crescut copilul cativa ani singur, apoi m-am recasatorit din dragoste, dar, in urma cu aproape trei ani, am divortat.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

De profesie sunt bucatar, inca din copilarie mi-a placut sa gatesc. Acum lucrez in Cluj, la restaurantul unui hotel. Este pasiunea mea dintotdeauna, imi face placere sa gatesc si nu ma vad facand altceva.

Cand m-am inscris la Exatlon, stiam ca este o competitie sportiva. Si trecutul meu e marcat de atletism. Am avut rezultate foarte bune la proba de 400 de metri garduri, fiind in top la acel moment. Din pacate, o problema la menisc, la piciorul stang, a pus capat carierei de sportiv", a declarat Radu intr-un interviu pentru publicatia Vice.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI