Close sidebar
Close sidebar

Drama prezentatorului tv Doru Braia: "Se implinesc 67 de ani de cand am aparut pe aceasta lume, sunt tot mai aproape de cealalta Lume!"

La ceas aniversar, prezentatorul tv Doru Braia este bantuit de ganduri negre.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul prezentator tv Doru Braia, care a avut o serie de emisiuni la National TV si la OTV, traverseaza o perioada tubure pe mai toate planurile, negasindu-si de munca si fiind stramtorat din punct de vedere financiar. Recent, cu ocazia implinirii a 67 de ani, Braia a postat un mesaj care le-a dat de gandit amicilor sai.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Se implinesc 67 de ani de cand am aparut pe aceasta lume, sunt tot mai aproape de cealalta Lume!", a notat criptic Doru Braia. Bolnav si fara resurse, Braia a apelat acum doi ani la sprijinul prietenilor pentru a strange banii necesari achitarii chiriei!

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI