Close sidebar
Close sidebar

Drama prin care a trecut unul dintre cei mai iubiti fotbalisti romani! Florentin Petre a avut aceeasi boala ca Ileana Ciuculete! "Imi cazuse parul, slabisem si eram ca o umbra. Nu puteam sta in picioare mai mult de trei ore"

Florentin Petre, legenda lui Dinamo si unul dintre internationalii romani de baza ai Nationalei Romaniei de Fotbal, a trait momente dificile in urma cu 17 ani, atunci cand a fost depistat cu hepatita C, aceeasi boala care i-a curmat viata recent Ilenei Ciuculete.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La inceputul anilor 2000 o veste cumplita a marcat fotbalul romanesc. Florentin Petre, jucatorul care scria in acel moment istorie la Dinamo, era anuntat de medici ca are hepatita C si trebuia sa treaca imediat pe un tratament cu interferon, in caz contrar, situatia lui s-ar fi inrautatit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Primele semne ca as avea probleme de sanatate au aparut in clipa in  care am vazut ca seara, la zece fara un sfert, cadeam rupt de oboseala. Era o oboseala total inxeplicabila. Am facut analize si, intr-un final, am fost diagnosticat cu hepatita virala de tip C.

Imi aduc aminte ca atunci cand medicul mi-a spus diagnosticul, am avut senzatia ca toata munca mea de pana atunci nu mai valora nimic. Dar nu m-am predat, am luptat, la fel cum o faceam si pe teren! A fost poate cel mai greu “meci” al meu! Am inceput un tratament dur, cu interferon, pe care l-am urmat timp de un an si o luna. A fost cumplit. Imi cazuse parul si slabisem enorm.
Parca eram o umbra. Nu puteam sta in picioare mai mult de trei ore. Imi amintesc ca mergeam la spital o data pe saptamana. Medicamentele iti dau o stare si nu mai esti asa cum erai. Eram slabit, dar am avut puterea sa revin"
, a povestit  “Piticul”, care, in mod cu totul surprinzator, a reintrat pe teren si a jucat destul de bine cativa ani.

Din pacate pentru Florentin Petre, in urma cu doi ani, afectiunea la ficat s-a reactivat si el a ajuns din nou la tratamentele cu interferon. Culmea, de data aceasta corpul lui nu l-a mai suportat, astfel ca el s-a inscris pe lista  cu pacientii bolnavi de hepatita C care solicita sa primeasca subventionat medicamentul revolutionar ce elimina definitiv din corp, in proportie de 99,99%, teribilul virus, scrie wowbiz.ro.

'Pretul tratamentului cu acele pastile e intre 40.000 si 75.000 de euro. Difera de stadiul bolii. Stau si astept sa-mi vina randul", spunea Petre care, din fericire, a primit medicamentul miraculos si, acum, el chiar se simte bine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI