Pentru Alexandru Arsinel, ultimele luni au fost un adevarat chin.  Disparitiile Stelei Popescu si a Cristinei Stamate l-au marcat si i-au slabit sanatatea. Recent, Arsinel a suferit o interventie chirurgicala la inima, dar acum se simte bine. In schimb, sotia lui se deplaseaza doar cu ajutorul scaunului cu rotile si are nevoie in permanenta sa fie supravegheata de cineva.

In 2016, sotia lui Alexandru Arsinel a cazut pe scari si s-a lovit foarte tare la cap.

Desi si-a revenit, Marilena nu poate merge singura. Alexandru Arsinel a dus-o la Sinaia, la aer curat, acolo unde cei doi au o casa de vacanta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

" Sunt in mare revenire de forma si astept sa fiu convocat la Nationala! Cu spatele stau foarte bine, mereu am stat foarte bine. Am de muncit, pentru a pregati si Craciunul cu colinde si se incep pregatirile foarte curand.

Multumesc lui Dumnezeu, chiar sunt bine cu sanatatea.  Am avut un an foarte greu. Astazi chiar m-am dus la teatru si am dat drumul la un CD pe care il ascult cu mare placere… imi este foarte greu si nu stiu ce sa raspund. Ea (sotia lui, n.r.) are un moral ceva mai bun, dar ca stare este la fel, fizic este greu. De foarte multe ori, sotia mea este cea care, contrar unor lovituri pe la spate, este cea care imi ridica moralul.
Mi-a zis ca ma asteapta pana cand ajung acum, acasa.

A fost ziua ei de Sfanta Maria. I-am umplut casa cu flori, au venit si copiii si nepotii, au fost emotii mari si a fost o zi fericita, pentru ca a avut toata ziua vizitatori si telefoane. Este conectata total la ce se intampla, singurul lucru este ca nu se poate misca. Nu sunt incercari de recuperare…O face putin mai sprintena, sa zic asa, dar nu are rezultate foarte bune… Are profesori de recuperare, ma are si pe mine in casa, mai mult ca niciodata. I-am simtit enorm de mult lipsa Stelei Popescu si nu de putine ori incurajarile ei si discutiile pe care le aveam s-au rarit", a povestit spus Alexandru Arsinel.

Sursa; cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si