Mai exact, Britney, în vârstă de 39 de ani, se află sub tutela tatălui ei, James ”Jamie” Spears, încă din anul 2008. Cântăreața acuză faptul că atât viața privată cât și cariera profesională îi sunt controlate de tatăl său, care o obligă să meargă la concerte și totodată o împiedică să se căsătorească.

Cazul a ajuns în instanță

Britney a mers până în instanță cu acest caz și le-a cerut judecătorilor să îl înlăture pe tatăl său din rolul de co-tutore al averii sale, potrivit NBC.

Cântăreața a oferit detalii șocante magistaților: spune că ultimii 13 ani din viața sa au devenit un calvar din cauza tutelei „abuzive” la care a fost supusă de propriul său tată.

Citeste si: O româncă de 22 de ani e considerată ”noua Miley Cyrus”! Cine este Oana Gregory şi cum a ajuns să aibă Hollywood-ul la picioare?

Acuzații grave la adresa tatălui său

Marți, 30 iunie, a fost data la care Britney Spears a depus această cerere în fața judecătorilor. Artista mai dezvăluit faptul că tatăl său o obliga să folosească metode contraceptive și o împiedica să se recăsătorească.

În 2007, Britney a divorțat de Kevin Federline. De la acel moment, cântăreaţa a avut un comportament considerat haotic. A pierdut custodia celor doi copii, pe care îi vizitează în prezent.

Presupusa cădere nervoasă a stat la baza internării ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Celebrul DJ olandez Armin van Buuren vine în România! "Pregătesc un set unic...”

Tatăl său a negat vehement toate aceste acuzații. La rândul său, James Spears a cerut judecătorilor să „investigheze veridicitatea acuzaţiilor şi afirmaţiilor făcute de doamna Spears”, spunând că scopul său este acela de a-i apăra interesele fiicei lui.

Cererea depusă de Britney, respinsă de o judecătoare din Los Angeles

Judecătoarea Brenda Penny de la Curtea Superioară din Los Angeles a respins cererea, dar a desemnat o instituţie financiară, Bessemer Trust, în rol de co-tutore cu Jamie Spears, şi pe Jodi Montgomery, ca tutore pe probleme personale al lui Spears.

Citeste si: Alexandra Stan s-a îmbrăcat în costum popular la cununia civilă. Elena Lasconi a oficiat căsătoria: "Au fost multe lacrimi de bucurie"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si