Ea a fost transportata de la Constanta la Spitalul de Copii "Sf Maria" din Iasi, iar medicii erau optimisti cu privire la starea ei de sanatate, dar, din pacate, ea a contactat o ciuperca, probabil de la locul accidentului, iar rana s-a infectat si a fost nevoie ca medicii sa ii amputeze piciorul stang. "Medicii au decis sa ii fie amputat piciorul deoarece se lupta cu o infectie care nu poate fi stapanita.

E mare pacat sa vezi ca implantul este reusit si ca zilele trecute partea de jos a piciorului era roz, iar acum, in partea de sus, este verde de la mucegai. Infectia cu Aspergillus a compromis toata munca, iar produsii toxici se pot raspandi in tot corpul si vorbim de riscul ca fetita sa isi piarda viata", a precizat medicul Radu Terinte, managerul unitatii medicale, noteaza cei de la ziaruldeiasi.ro.

Cel mai probabil, fetita a capatat o infectie cu ciuperca de la locul accidentului, cu Aspergillus, fungi care se dezvolta in sol, pe plante si pe materia organica aflata in descompunere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si