Viata a fost extrem  de nedreapta cu Anca Codrescu! Abandonata de parinti intr-un orfelinat, ea a fost adoptata la varsta de cinci ani de marele actor Constantin Codrescu, care i-a dat numele lui. Daca atunci, tanara a crezut ca il apuca pe Dumnezeu de un picior, ei bine, dupa o perioada frumoasa, totul s-a prabusit! Artistul s-a recasatorit cu o alta femeie, care nu o avea la suflet, si, din acel moment, atitudinea tatalui vitreg s-a schimbat radical fata de ea.


De altfel, peste ani, invitata intr-o emisiune TV,  Anca Codrescu si-a acuzat tatal ca a agresat-o si ca a obligat-o sa se casatoreasca de la 18 ani cu un barbat care i-a facut viata un calvar. Poate tocmai de aceea, anul trecut, desi avea doi copii cu el, s-a hotarat sa divorteze si sa mearga pe cont propriu, fara niciun ajutor din partea nimanui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Situatia financiara proasta in care se afla, cu un salariu de 764 de lei, a determinat-o recent pe Anca sa recurga la o solutie disperata. Femeia a decis sa plece in Spania, la cules de capsuni, si nu s-a sfiit sa le recunoasca prietenilor acest lucru.

"Sunt de o luna in Spania la cules capsuni( nu imi este rusine sa o spun).

Nu am 'parinti' care sa ma ajute dupa ce am fost  'nevoita'  sa las fostului sot (care m-a dat in judecata din nou de dragul de a isi bate joc de mine si de baiatul minor care il ia dupa el prin tribunal) tot ce am agonisit 20 ani de casnicie pentru a sta cei doi copii in casa in care eu repet doar eu i-am crescut frumos....asa ca trebuie sa o iau de la 0 ca sa imi fac si eu un viitor daca 'cel impus de parinti'....
'nu a fost sa fie',
a spus Anca dupa 10 ore de munca, scrie wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si