În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Familia Eren se confruntă cu o situație neașteptată atunci când Fatma își amintește locația banilor pe care i-a găsit.

Ogulcan este extrem de fericit atunci când află că bunica Fatma și-a amintit unde a ascuns bani găsiți și împreună cu întreaga familie merge să îi ”recupereze”.

Visul acestora de a scăpa de sărăcie este la un pas de a deveni realitate …

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

În timp ce între Yaman și Suzan au loc evoluții importante în plan sentimental, Surreya decide că nu poate pleca cu ”mâna goală” din relația cu fostul logodnic și impune anumite condiții. Când Nebahat află ce a putut face partenerul său de afaceri, Yaman, în ceea ce o privește pe Surreya, va fi extrem de dezamăgită.

Elevii Colegiului Ataman se pregătesc intens pentru un eveniment surpriză în instituția în care învață însă o nouă tragedie va zgudui încercata familie Eren.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si