De aproape o luna, familia Dan isi duce zilele intr-o singura incapere. Fara curent, fara apa si doar cu un resou care sa le tina de cald parintilor si celor doi copii. Drama lor a inceput inainte de sarbatori, cand focul le-a luat totul. "E agoniseala de viata. A parintilor mei, a mea, ce am putut si eu sa strang", spune unul dintre baieti.

Ramasi pe drumuri, ii multumesc Cerului ca le-au trimis, pe pamant, un inger salvator.

"L-am trezit pe fratele meu, cand am deschis usa, fumul din suferagerie era foarte mare. Puteai sa-l tai cu cutitul. Era fierbinte", a spus fata.

Apoi, doar cu hainele de pe ei, desculti, au fugit afara, in zapada, ca sa scape din Iadul ce ameninta sa-i inghita.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, familia a luat-o de la capat. Din pacate, sa-si vada iar casa intreaga ramane doar un vis.  "Sa mi se faca locuinta, doar atat imi doresc", spune ea.

Andrei e mezinul familiei.

In ciuda greutatilor, nu s-a gandit o clipa sa renunte la scoala. Iar cat nu e la cursuri, tine locul parintilor in gospoidarie, cat cei doi sunt plecati sa faca rost de bani. Numai ca bruma stransa abia le ajunge pentru mancare.

Chiar daca ii e greu, familia cere ajutorul oamenilor de bine, macar cu cateva materiale de constructii, ca sa-si refaca locuinta distrusa de incendiu.

Cont deshis la ING pe numele de Dan Daniela Mirela.

Numar cont: RO42INGB0000999906558325 in lei deschis in Craiova -Mihai Viteazul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si