Close sidebar
Close sidebar

Drama unei familii din Dolj! Le-a ars locuinta si acum traiesc sub cerul liber. "Vrem doar un loc unde sa stam, atat"

Doi copii din Dolj va cer ajutorul! Focul le-a distrus casa ,inainte de sarbatori, iar de-atunci, doar ei si parintii stiu, ce chin a devenit viata lor. Nu vor sa stea cu mana intinsa, ci doar sa primeasca sprijin ca sa-si recladeasca locuinta. ##VIDEO43734##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

De aproape o luna, familia Dan isi duce zilele intr-o singura incapere. Fara curent, fara apa si doar cu un resou care sa le tina de cald parintilor si celor doi copii. Drama lor a inceput inainte de sarbatori, cand focul le-a luat totul. "E agoniseala de viata. A parintilor mei, a mea, ce am putut si eu sa strang", spune unul dintre baieti.

Ramasi pe drumuri, ii multumesc Cerului ca le-au trimis, pe pamant, un inger salvator. "L-am trezit pe fratele meu, cand am deschis usa, fumul din suferagerie era foarte mare. Puteai sa-l tai cu cutitul. Era fierbinte", a spus fata.

Apoi, doar cu hainele de pe ei, desculti, au fugit afara, in zapada, ca sa scape din Iadul ce ameninta sa-i inghita.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, familia a luat-o de la capat. Din pacate, sa-si vada iar casa intreaga ramane doar un vis. 

"Sa mi se faca locuinta, doar atat imi doresc", spune ea.

Andrei e mezinul familiei. In ciuda greutatilor, nu s-a gandit o clipa sa renunte la scoala. Iar cat nu e la cursuri, tine locul parintilor in gospoidarie, cat cei doi sunt plecati sa faca rost de bani. Numai ca bruma stransa abia le ajunge pentru mancare.

Chiar daca ii e greu, familia cere ajutorul oamenilor de bine, macar cu cateva materiale de constructii, ca sa-si refaca locuinta distrusa de incendiu.



Cont deshis la ING pe numele de Dan Daniela Mirela. Numar cont: RO42INGB0000999906558325 in lei deschis in Craiova -Mihai Viteazul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI