Maria are 26 de ani si astazi ar fi trebuit sa-si stranga in brate doi copii: o fetita si un baiat. In loc de asta, biata femeie ii plange... Si pe Miruna, si pe Daniel. Ambii prunci care n-au apucat sa-i spuna "mama" au murit la cateva ore de la nastere, in spitalul din Focsani.

In urma cu doi ani, tanara era in culmea fericirii: aflase ca va aduce pe lume o fetita, si-a facut analizele, iar medicul currant a asigurat-o ca fatul e sanatos. In ziua in care i-a venit sorocul, bucuria s-a transformat in tragedie.

„Mie mi s-a rupt apa si m-am dus la dansul (n.r. la medicul de garda) si i-am spus. Dansul mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca, ca nu am de fapt apa rupta, ci aveam o membrana fisurata. M-au lasat asa, m-au trimis inapoi in salon si sa-mi vad linistita de travaliu. Intr-un final am nascut, la miezul zilei, la 11.40. Dupa ce m-au adus in salon mi-au spus ca i-au gasit lichid in plamani. Era dupa termen si am inteles ca daca esti dupa termen se inverzeste”, povesteste femeia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Fetita s-a stins, la scurt timp, in bratele mamei. Suferinta uriasa n-a doborat-o insa: in urma cu cateva luni, Maria a aflat din nou ca este insarcinata.

Copilul deespre care stia ca e sanatos avea sa moara 6 ore mai tarziu!

Cu inima franta, Maria si-a angajat un avocat. Petrescu- prim-procuror Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani”: „Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani a fost inregistrata o sesizare formulate de doi parinti, prin avocat, privind faptul ca la nasterea celor doi copii, nu au fost respectate dispozitiile legale de catre medicul care a asistat la nastere”.


Conducerea spitalului din Focsani a refuzat sa ne dea un punct de vedere. Mama celor doi copii nu vrea nici un leu daune materiale. Cere doar sa fie trasi la raspundere cei care i-au rapit bucuria de a fi mama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si