Close sidebar
Close sidebar

Drama unei mari campioane romance, de Craciun! Sportiva a fost diagnosticata cu cancer osos dur!

Ana Bucur trece prin momente foarte grele! Tanara baschetbalista, campioana nationala, spera sa devina mare vedeta a sportului, dar in acest moment, viata ei atarna de un fir de ata!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ana Bucur este grav bolnava si, in acest moment,  se afla Intr-o clinica din strainatate, unde va fi suspusa unei interventii complicate. Tot calvarul a inceput pentru ea in luna mai, atunci cand s-a intors de la un turneu de baschet acuzand o durere puternica la genunchi! Initial, sportiva a ignorat durerile, insa consultatiile efectuate ulterior au scos la iveala maladia cumplita.  

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Familia a facut un apel de Sarbatori pentru ca baschetbalista de la ICED Blue Hawks sa fie ajutata, intrucat banii pe care i-au platit pana acum nu au fost suficienti, iar ea are nevoie de o suma care sa o ajute sa traiasca!

“Ana are 13 ani. Ana a facut sport de performanţa. Ana a fost capitanul echipei de baschet la care juca.

Ana trece printr-o drama cumplita. A fost diagnosticata cu cancer osos. In acest moment, puternica Ana este internata intr-un spital din Israel, unde a inceput chimioterapia. Pe 5 ianuarie 2018 ii este programata operaţia, insa drumul ei spre vindecare este lung. Şi, pentru ca in fata bolii trebuie sa fim pragmatici, este nevoie de un ajutor. Ana are nevoie de cel puţin 40.000 de euro”, sunt rugamintile celor care o iubesc pe aceasta pustoaica talentata.

Conturile in care se poate dona pentru Ana Bucur sunt:
Titular cont: Bucur Camelia Mihaela
Cont LEI: RO54BPOS70500913130RON01
Banca: BancPost
SWIFT: BPOSROBU                      
Titular cont: Bucur Mihai
Cod EURO: RO31 RNCB 0086 1417 1703 0006
Banca: BCR
SWIFT: RNCBROBU

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI