Close sidebar
Close sidebar

Drama unei tinere de 19 ani. Iubitul ei, de 48 de ani, este pe moarte si are dureri cumplite: "Dormim in acelasi pat"

O tanara de 19 ani iubeste cu toata fiinta ei un barbat de 48 de ani, care este pe moarte. Acesta este bolnav de cancer si fiecare zi este un chin pentru el.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Laura si Nicolae se iubesc nespus de mult in ciuda faptului ca barbatul este grav bolnav si medicii nu ii mai dau nicio sansa. Cazul lor a fost prezentat la o emisiune TV din Romania. Tinerii lupta in fiecare zi pentru ca Nicolae sa se simta un pic mai bine.

"Nu prea bine. I-am facut noaptea injectia cu morfina. (...) Cel mai rau este cu respiratia, nu poate respira foarte bine, astazi nu a  mancat nimic.(...) Pai ma trezesc de doua ori sa ii fac injectia. Iar apoi ma uit la el. Atipesc putin. Dormim in aceelasi pat. Acum tot mai rau, de doua luni si jumatate cred ca a trecut. Mai mananca putin, de obicei supa. Este la pamant cu psihicul. A incercat de multe ori sa se sinucida, a avut ganduri.

Acum ca am apelat la voi i-a mai revenit speranta." a spus Laura la emisiune.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI