Cazul a ajuns in atentia Bioului de Crima Organizata.

Pe scurt, tanara l-a cunoscut pe Claudiu Florin acum doi ani, pe Facebook, si au inceput o relatie. Dupa un an, Nina a aflat ca barbatul este casatorit, motiv pentru care a vrut sa se desparta de el imediat.

Cand i-a spus barbatului despre intentiile sale, acesta a reactionat violent si a lovit-o. Mai mult, a amenintat-o ca le va spune parintilor ei ca s-a iubit cu un barbat casatorit, scrie Adevarul.ro

„Din acel moment viata mea a devenit un adevarat cosmar. V. a inceput sa ma urmareasca si sa imi hartuiasca prietenii si cunostintele, mi-a interzis sa primesc vizite ori sa ies din casa fara sa am acceptul lui, mi-a impus prin amenintarea cu acte de violenta sa il insotesc la Cluj ori de cate ori voia sa cumpere vreo masina pentru a o revinde, sa ma controleze venind zilnic in fata blocului in care locuiesc pentru a se asigura ca sunt in casa, sa imi verifice telefonul, contul de Facebook si e-mail“, a aratat Nina C. intr-o plangere aflata in lucru la Politie.

Intr-un acces de furie, crezand ca il inseala, tanara a fost stransa de gat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Ulterior acestui incident, mi-a impus sa imi schimb numarul de telefon, mi-a anulat noua cartela si a solicitat eliberarea unei alte cartele pentru a avea acces la conversatiile si apelurile mele“, a mai relatat tanara. Ea a mai precizat ca, in septembrie 2016, ar fi fost implicata intr-un accident rutier minor, Florin V. venind la fata locului si lovind-o cu pumnii si picioarele.

In repetate randuri, povesteste fata, iubitul ei ar fi incercat sa intre cu forta in apartamentul ei si ar fi numit-o mizerie, imputitura, rapanoasa, tarfa, zdreanta, prostituata etc.

Interlopul i-ar mai fi spus tinerei ca, „daca scoti nasul din bloc, te distrug; iti dau un pumn, panaramo, de ramai stramba pe viata; 200 de bastoane iti dau in cap“.

Anul trecut, in decembrie, tanara povesteste ca a plecat din oras si nu i-a mai raspuns la telefon iubitului ei. Motiv pentru care acesta a distribuit fotografii cu ea goala, pe pagina de Facebook.

Tanara a contactat-o pe sotia interlopului si i-a restituit mai multe cadouri pe care acesta i le facuse, printre care un telefon, o bratara, o esarfa si o pereche de ochelari de soare.

„Arat faptul ca, de mai bine de un an, traiesc cu teama ca V. Florin va intra peste mine in locuinta, imi este frica sa ies singura in oras pentru a nu risca sa ma intalnesc cu el, nu pot dormi fara somnifere si am dese atacuri de panica. Am slabit din cauza stresului provocat de acesta circa 25 de kilograme, mi-a scazut randamentul si puterea de concentrare“, a mai precizat fata.

Aceasta a cerut autoritatilor sa supravegheze cazul ei intrucat ii este teama si pentru propria viata. Potrivit unui document oficial al Parchetului, dosarul ce il vizeaza pe Florin V. se afla in lucru.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„La data de 28.06.2017, procurorul a dispus continuarea urmaririi penale fata de suspectul V. Florin Claudiu pentru savarsirea infractiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, amenintare, santaj, hartuire, lovire si alte violente, distrugere“, se arata in documentul citat.

„Declaratiile asa-zisei persoane vatamate releva aspecte in disonanta totala cu materialul probator existent la dosar si cu cele ce vor fi prezentate de clientul meu. Multe din infractiunile reclamate nu pot exista atat timp cat avantajele materiale si de orice alta natura au existat in patrimoniul auto-proclamatei victime, in timpul si chiar ulterior relatiei amoroase. Ne aflam la un moment incipient al fazei de urmarire penala si avem incredere deplina in profesionalismul organelor de ancheta”, a declarat avocatul Cristian Constantin Curca, aparatorul lui Florin V.

Sursa: Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si