Zarina are 23 de ani si este o tanara din Afganistan cu o poveste de viata extrem de trista. Ea a fost obligata sa se casatoreasca la varsta de 13 ani cu un sot agresiv, care nu o lasa sa mearga nici macar in vizita la parintii ei.

"Este un barbat foarte suspicios si ma acuza mereu ca vorbesc cu barbati straini atunci cand merg in vizita la parintii mei".

La inceputul acestei saptamani Zarina a fost din nou atacata de sotul sau, doar ca agresivitatea acestuia a atins cote maxime de data aceasta si intr-un acces de furie, barbatul i-a taiat tinerei urechile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea a ajuns la spital in stare grava dupa ce a pierdut mult sange. "Nu am comis niciun pacat. Nu stiu de ce sotul meu mi-a facut asta" a declarat Zarina. Ea a mai spus ca nu vrea sub nicio forma sa mai ramana casatorita cu el si cere arestarea barbatului care a fugit intre timp. Politia il cauta, scrie  BBC.

 

Zarina are 23 de ani si este o tanara din Afganistan cu o poveste de viata extrem de trista. Ea a fost obligata sa se casatoreasca la varsta de 13 ani cu un sot violent, care nu o lasa sa mearga nici macar in vizita la parintii ei.
"Ete un barbat foarte suspicios si ma acuza mereu ca vorbesc cu barbati straini atunci cand merg in vizita la parintii mei.
La inceputul acestei saptamani Zarina a fost din nou atacata de sotul sau, doar ca violenta acestuia a atins cote maxime de data aceasta si intr-un acces de furie, barbatul i-a taiat tinerei urechile.
Ea a ajuns la spital in stare grava dupa ce a pierdut mult sange.
"Nu am comis niciun pacat. Nu stiu de ce sotul meu mi-a facut asta" a declarat Zarina. Ea a mai spus ca nu vrea sub nicio forma sa mai ramana casatorita cu el si cere arestarea barbatului care a fugit intre timp. Politia il cauta, scrie BBC.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si