Close sidebar
Close sidebar

Drama unui candidat la Camera Deputatilor! In primavara, sotia s-a sinucis aruncandu-se in Bistrita

Silviu Bighiu este unul dintre candidatii PMP la Camera Deputatilor pentru alegerile din decembrie.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Putini sunt insa cei care stiu ca in primavara, Bighiu, un om de afaceri din Piatra Neamt a trait o drama. Pe 12 aprilie, Mihaela Bighiu a fost data disparuta, dupa ce femeia nu a ajuns la serviciu, iar telefonul ei era inchis.

Presa locala a scris ca autoturismul ei a fost gasit o zi mai tarziu, parcat in apropierea unui drum laturalnic. In interior erau actele si poseta, dar niciun bilet.  Imediat s-a dat alarma şi cea mai plauzibila ipoteza luată in calcul a fost ca femeia s-a aruncat in Bistrita, scafandrii de la ISU Neamt au mai multe scufundari  pentru a gasi trupul ei.

Femeia a fost cautata in canalul Bistritei

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Desi, presa nu a mai scris daca acesta a fost gasit sau nu, toti cei din partid stiu ca Silviu Bighiu este vaduv. De altfel, sotia sa, Mihaela Bighiu nu apare nici in declaratia de avere depusa de candidatul la parlamentare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI