Un băiețel din Sebiaș, județul Arad, este condamnat la singurătate. Copilăria lui a fost una nefericită și a fost furată chiar de cei care ar fi trebuit să îl iubească și să îl ocrotească. 

Citește și: Șocant. Un învățător din Iași a mers la ore cu un cuțit

Micuțul a rămas orfan de ambii părinți, după ce amândoi au decis să meargă alături de îngeri.

În urmă cu 7 ani, tatăl copilașului s-a sinucis, iar cel care l-a descoperit a fost chiar băiețelul, care l-a zărit fără suflare, în garaj. Acum, mama sa a recurs la același gest înfiorător. De data aceasta, tot băiețelul a făcut descoperirea macabră.

Citește și: EXCLUSIV: Un ieșean crează o nouă casă pentru o mamă cu 4 copii/Bogdan Tănasă:” Am construit 30 de case și cam 200 de oameni au beneficiat de ele”

Băiețelul a rămas singur după ce părinții lui s-au sinucis

Mama micuțului, Geta Florica Moț, în vârstă de 41 de ani, a decis să recurgă la un astfel de gest macabru în jurul orei 15:30. Femeia s-a spânzurat în baia locuinței unde stătea alături de fiul său. Cel care a descoperit-o moartă pe femeie a fost chiar băiețelul.

Băiețelul a sunat de urgență la 112.

Mai multe cadre medicale s-au deplasat la locuința celor doi, dar, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Valeriu s-a stins din viață pe masa de operație, în Vatra Dornei. Tânărul venise la spital după ce se accidentase la fotbal

Femeia intrase în depresie, după ce soțul său murise în urma unui gest asemănător. Bărbatul a decis să se sinucidă imediat după ce s-au întors din Spania înapoi acasă, în Sebiș. Acesta începuse să se confrunte cu probleme de sănătate.

Bărbatul a suferit un infarct, iar de atunci nu s-a mai putut bucura de viața așa cum o făcea odată. Astfel, el a decis să-și ia viața.

Citește și: Moarte învăluită în mister: doi tineri au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în pădure

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo 7 ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj”

au declarat rude ale familiei, pentru  specialarad.ro

Citește și: Descoperire macabră! Adrian, bărbatul din Galați, dat dispărut de 3 zile, a fost găsit mort, în apropiere de casa lui

Autoritățile urmează să ia o hotărâre în ceea ce privește soarta copilului: ori va fi plasat în grija asistenților sociali, ori va fi încredințat unui membru al familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si