Close sidebar
Close sidebar

Drama unui copil răpit de propriul bunic. "Nu l-am răpit, l-am adus acasă"

Un băieţel de 6 ani, singurul supravieţuitor al unui accident de telecabină din Italia a fost "răpit" de propriul său bunic.

Diana Bostan,

Băieşelul a fost scos din ţară cu un avion privat [Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autorităţile din Italia au deschis o anchetă după ce singurul supravieţuitor al unui accident mortal de telecabină, petrecut în luna mai, a fost dus în Israel de bunicul său.

14 persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului

Părinţii lui Eitan Biran, fratele mai mic şi doi dintre străbunicii lui s-au numărat printre cele 14 persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Autoritățile au decis ca băiețelul să rămână în grija mătușii, dar, rudele din partea mamei, care locuiesc în Israel au cerut custodia copilului. 

Citeste si: O româncă își caută cu disperare tatăl dispărut în Italia

Bunicul din partea mamei, Shmulik Peleg l-a scos din ţară pe băiat

El l-a scos pe micuţ din ţară cu un avion privat, folosind paşaportul israelian al acestuia. Mătuşa maternă a băiatului, fiica bărbatului care l-a scos din ţară, înaintase oficialilor o cerere de adopţie, susţinând că cel mic este ţinut ostatic în Italia. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Nu l-am răpit, l-am adus acasă", a declarat femeia pentru un post de radio din Israel. Tot ea susţine că părinţii celui mic ar fi avut intenţia de a se muta în Israel, înainte de tragicul eveniment.

14 persoane, printre care şi trei copii şi-au pierdut viaţa în urma accidentului din luna mai. Aceştia au pus producerea accidentului pe seama unei defecţiuni produse în mod intenţionat la sistemul de frânare. 

Citeste si: O familie de români a fost răpită și torturată de un om de afaceri francez

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI