Eboue a divortat de sotia de 34 de ani si a pierdut tot ce avea. S-a gandit inclusiv la sinucidere, avand in vedere greutatile pe care le-a avut, scrie DigiSport.

"Am pierdut tot dupa divortul de sotia mea! M-am gandit si la sinucidere. Acum, mi-as dori sa ma ajute Dumnezeu. Nu mai am nici macar o masina de spalat, nu am bani pentru un avocat.

Am castigat 8 milioane de euro in Turcia (n.n. la Galatasaray), dar 7 milioane i-am trimis acasa, sotiei mele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu vreau ca oamenii sa stie ca sunt acasa si stau cu lumina stinsa. Fiicele mele ma sunau pana acum doua luni. Mi-e dor de ele, mi-e dor sa le vad. Simt o o durere mare ca sunt departe de ele", a povestit Eboue.

Cea mai mare dorinta a sa este sa obtina un loc de munca cu ajutorul Federatiei de Fotbal din Anglia.

"Poate ca Federatia de Fotbal din Anglia ma va ajuta si imi va da un loc de munca", este dorinta lui Eboue, care a mai evoluat in Anglia si pentru Sunderland, dupa experienta de la Galatasaray.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si