Close sidebar
Close sidebar

Dramele se tin lant in familia regretatului Aurelian Preda! Fiica artistului, Ana-Maria Rosa, este in DOLIU

Clipe grele pentru fiica lui Aurelian Preda. Un membru al familiei sale s-a stins din viata.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicusor Iordan, artistul in grija caruia a ramas fiica lui Aurelian Preda, trece prin momente grele. Barbatul este in doliu, dupa ce un membru al familiei sale a murit. Artistul si-a pierdut bunica. Anuntul trist a fost facut chiar de el pe pagina sa de socializare.

„Ziua de azi ne-a adus multa tristete in sanul familiei noastre. S-a mutat la Ceruri si cea dea doua bunica, bunica Garoafa! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace mamaie!”, a scris Nicusor Iordan.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ana-Maria Rosa a ramas in grija artistului. El si regretatul interpret Aurelian Preda au fost buni prieteni. Nicusor Iordan se ocupa ca Ana-Maria sa invete bine la liceu. De asemenea, el o ajuta sa-si continue cariera muzicala. Relatia lor este una speciala, spun ei.

Tanara il considera ca pe un al doilea tata. In urma cu ceva timp, chiar adolescenta spunea: „Nicusor este ca un al doilea tata.

Bineinteles ca nimeni n-o sa-l poata inlocui pe tatal meu, insa el este intr-adevar ca un al doilea tata. Nu am decat sa-i aduc multumiri din suflet.”, a declarat fiica lui Aurelian Preda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI