Close sidebar
Close sidebar

Drogul zombie face prăpăd în România! Imagini ȘOCANTE surprinse pe străzile din Oradea

Un fenomen ingrijorator se petrece pe strazile din Romania. Tot mai multi tineri sunt surprinsi sub influenta unui drog extrem de periculos, pe care specialistii l-au denumit Zombie - dupa simptomele pe care le provoaca. Imagini socante cu tineri care abia se tin pe picioare, nu reusesc sa articuleze cuvinte si se misca robotic au invadat internetul.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicii trag un puternic semnal de alarma. Adolescenti minori si tineri cu varste fragede ajung la spital cu simptome extrem de grave dupa ce au consumat substante psihotrope. Specialistii vorbesc despre un drog de sinteza, pe care l-au denumit Zombie dupa efectele pe care le produce.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Numarul tinerilor care consuma aceste stupefiante este in crestere. Specialistii ii pot ajuta pe consumatori doar daca acestia o cer.
Medicii spun ca lunar ajung aici, la Spitalul Judetean din Oradea, in medie 25 de pacienti sub influenta stupefiantelor.

Vorbim despre tineri cu varste cuprinse intre 14 si 30 de ani. Marea majoritate refuza internarea si ajutorul de specialitate.

Scene le fel de socante au fost surprinse acum doua zile tot la Oradea, pe un bulevard intens circulat. Atunci doi tineri sub influenta substantelor psihoactive au zacut in agonie pe trotuar. Imagini similare au fost surprinse si in Iasi, Bacau si Baia Mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI