Veste bună pentru toți românii. În câțiva ani am putea ajunge mult mai repede în Bulgaria. Autoritățile sofiene au în plan construirea unei autostrăzi care va lega Burgas de Constanța.

Citeste si: Guvernul a dat undă verde pentru "invazia" muncitorilor străini în 2022

Se anunță planuri mari pentru următorul an. Dacă lucrurile se vor adeveri, românii ajung mai repede pe litoralul bulgăresc.

Bulgaria plănuiește să contruiască o autostradă care să lege Burgas de Constanța.

Vești bune pentru români

Autostrada Mării Negre va lega porturile de la Burgas și Varna de Constanța și astfel va fi fluidizat traficul în zona frecventată de turiștii români. În fiecare an, sute de mii de persoane din România aleg Balcic, Albena sau Nispurile de Aur pentru a petrece vacanța.

Citeste si: Care sunt țările care ar intra intr-un eventual război provocat de conflictul dintre Rusia și Ucraina

În acest sens, a pornit o discuție cu Uniunea Europeană pentru a se obține fondurile cu privire la acest proiect uriaș care ar aduce multe beneficii pentru români.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Drum rapid către litoralul bulgăresc. Autoritățile din Sofia vor să construiască Autostrada Mării Negre

Drum rapid către mare.

[Sursa foto: PixaBay]

„Un proiect de infrastructură care pus cap la cap ar aduce câștig ambelor țări de pe coasta Mării Negre”, a spus Grozdan Karageov, viceprim-ministru și ministrul Dezvoltării Regionale din Bulgaria.

Cum ar fi infrastructura, românii tot aleg litoralul bulgăresc an de an. Ei merg chiar și în afara sezonului estival, pe perioada iernii la tratamente spa și vacanțe.

Citeste si: Drumurile, paralizate de viscol

În cazul în care totuși autostrada nu se va realiza, un alt traseu alternativ îl reprezintă cel prin Mecedonia de Nord, care ocolește ambele țări și care le va izola de fluxurile de trafic.

Citeste si: Cine poate beneficia de reduceri pentru asigurarea RCA în 2022. Toate condițiile

Citeste si: Schimbări importante în Codul Rutier! Se vor da amenzi usturătoare pentru această greșeală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si