Ancheta în cazul celor două tinere de 15 ani din Uricani, care au decis să-și pună împreună capăt zilelor într-un mod șocant, continuă.

Citește și: VIDEO- Ipoteză șocantă în ancheta dublei sinucideri din Lupeni: fetele nu s-ar fi aflat singure la locul tragediei

Procurorii așteaptă rezultatele examenelor toxicologice, care vor demonstra dacă fetele au consumat sau nu substanțe interzise.

Între timp, administratorul fostei fabrici de unde fetele s-au aruncat în gol a făcut dezvăluiri înfiorătoare.

Ce se întâmpla în clădirea de pe care fetele din Uricani s-au aruncat în gol

Bărbatul a declarat că, deși accesul este strict interzis în locul respectiv, nu este prima dată când tinerii intră în clădire. De cele mai multe ori se adună adolescenți care consumă alcool sau chiar substanțe interzise. 

Cele două fete s-au mai aflat în curtea fostei fabrici și în trecut. Administratorul a declarat că le mai văzuse, dar nu știa cine sunt și nu cunoștea detalii despre viețile lor personale, potrivit Realitatea TV.

Adolescentele au acuzat că sunt victime ale bullyingului din partea colegilor. Într-un mesaj pe o rețea de socializare, una dintre fete vorbește de grupul toxic din jur. 

„Mulțumesc că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile.

Sunteți un grup toxic și veți rămâne și în continuare. Ne omorâm din cauza voastră”, a transmis una dintre adolescente.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu o seară înainte de tragedie, Delia și Georgiana au fost filmate la o petrecere la care au participat mai mulți tineri.

Acolo ar fi consumat alcool peste măsură, dar și substanțe interzise, cred anchetatorii.

Pentru că ar fi ajuns acasă după miezul nopții de la petrecere, una dintre fete s-ar fi certat cu părinții ei. Aceștia i-ar fi reproșat anturajul dubios din care face parte. Amețită de aburii alcoolului, tânăra a sunat la 112 să îi reclame pentru agresiune.

O patrulă de polițiști s-a deplasat la locuința ei, însă au constatat că nu a fost comisă nicio infracțiune. Oamenii legii au cerut, însă, celor de la Asistență Socială să monitorizeze familia.

Nu ar fi reușit să depășească scandalul cu părinții, așa că a doua zi a căutat consolare la prietena ei cea mai bună și împreună au plănuit să își pună capăt zilelor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Au mers într-o zonă necirculată, unde există mai multe clădiri părăsite. Locul unde s-a produs tragedia este greu accesibil. 

sinucidere lupeni

Locul unde s-a produs tragedia

 

Fetele au ajuns acolo după un drum de aproximativ 15 minute. Fabrica părăsită nu era îngrădită și nici păzită.

Au lăsat câteva bilețele de adio găsite la fața locului. Din lecturarea bilețelelor nu rezultă nicidecum motivul. Adevăratul motiv nu scrie pe niciun bilet,  a declarat Scorța Robert, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani 

Anchetatorii au suspiciuni că fetele nu erau singure, ci însoțite de alți prieteni. În timp ce adolescentele au urcat la etaj, ceilalți ar fi rămas la parterul clădirii și le-ar fi spus că nu au curaj să sară.

Cele două prietene au fost înmormântate marți

Cu ochii în lacrimi, colegii și rudele le-au condus pe ultimul drum pe cele două adolescente care și-au pus capăt zilelor împreună. Toți sunt împietriți de durere și nu-și pot explica ce le-ar fi putut determina să-și încheie socotelile cu viața într-un mod atât de brutal.

"Fetele care sunt intr-o simbioză afectivă, se duc și caută să găsească la grup atașament, confirmare, validare. Iată ca au întâlnit un grup toxic care le-a refuzat această apropiere. Unde le-au împins? Spre singurătate. Spre izolare. Dacă intru cu bisturiul psihologiei criminalistice în valorile pe care le avea grupul, voi găsi aceleași valori. Drogul, cheful, sexul", a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Urmează noi runde de audieri la Poliția din Lupeni pentru a determina motivele care au dus la tragedia în care și-au pierdut viața cele două eleve.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si