Close sidebar
Close sidebar

Dublă sinucidere în vila Versace, la exact 24 de ani de la asasinarea celebrului designer

Două cadavre au fost descoperite într-un hotel din South Beach Miami, în fostul conac Versace, cu doar o zi înainte de comemorarea a 24 de ani de la moartea lui Gianni Versace. Cei doi bărbați găsiți morți erau împușcați în cap.

Razvan Ilie,

Dublă sinucidere în vila Versace, cu o zi înainte de comemorarea morții celebrului designer [Sursa foto: EW.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi bărbați au fost descoperiți morți într-un apartament din fostul conac Versace din Miami Beach, iar poliția ia în calcul o dublă sinucidere, cei doi fiind găsiți împușcați în cap. Incidentul misterios a avut loc la aproape 24 de ani după ce faimosul designer italian de modă a fost asasinat de un criminal în serie la casa sa de pe malul mării, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Moarte suspectă la Arad. Femeie de 36 de ani, găsită în casă în stare de putrefacție

Cine sunt cele două victime

Cadavrele victimelor au fost găsite miercuri după-amiaza la hotelul de lux Villa Casa Casuarina de pe Ocean Drive. O anchetă preliminară a considerat că este vorba de „o aparentă dublă sinucidere”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Miami Beach, Ernesto Rodriguez.

Cele două victime au fost identificate ca Adam Rashap, 31 de ani, din Randolph, New Jersey, și Alexander Gross, 30 de ani, din York, Pennsylvania, a transmis poliția.

Citeste si: A fugit cu cadavrul pe scaunul masinii

Condițiile neclare ale tragediei

Nu este clar în acest moment de ce bărbații au decis să-și ia viața. De asemenea, nu se știe dacă aniversarea iminentă a morții lui Gianni Versace a jucat un rol în tragedia care a avut loc la hotel.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O menajeră de la hotelul unde cazarea costă 1.200 de dolari pe noapte a sunat la telefonul de urgență 911 în jurul orei 13.20 pentru a chema poliția după ce a făcut descoperirea sumbră în interiorul uneia dintre camere. 

În urmă cu 24 de ani, un criminal în serie în vârstă de 27 de ani l-a împușcat mortal pe Gianni Versace, pe treptele conacului său [Sursa foto: Vanity Fair]

În urmă cu 24 de ani, suspectul de crime în serie Andrew Cunanan, în vârstă de 27 de ani, l-a împușcat mortal pe Gianni Versace, în vârstă de 50 de ani, cu două gloanțe la cap, pe treptele din fața casei cu 10 dormitoare.

Proprietatea de lux a fost transformată într-un hotel de tip boutique în 2014, atrăgând o mulțime de vedete precum Kim Kardashian și Justin Bieber.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI