Se presupune că o femeie de naționalitate moldoveană ar fi fost împușcată de soț, iar mai apoi acesta și-ar fi pus capăt zilelor, în apartamentul în care locuiau împreună cu fiul lor în vârstă de 16 ani în centrul orașului, notează jurnaliștii de la Il Resto del Carlino.

Dubla tragedie a avut loc într-un apartament dintr-un bloc situat pe via Gambalunga. Cel care a găsit trupurile neînsuflețite ale italianului în vârstă de 49 de ani și soția sa moldoveancă, a fost chiar fiul cuplului, un tânăr în vârstă de 16 ani.

Citește și: O româncă a ajuns în fața judecătorilor după ce a aruncat cu papucul după polițiști. Oamenii legii veniseră să o aresteze pe îngrijitoare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În primă fază, adolescentul nu reușea să intre în incinta apartamentului, asta pentru că ușa imobilului era încuiată din interior. La scurt timp după ce a sunat și a bătut la ușă de mai multe ori fără nici un răspuns în schimb, îngrijorat, băiatul moldovencei a cerut autorul vecinilor. Doar cu ajutorul acestora, tânărul a reușit să forțeze ușa, fiind cel care a făcut descoperirea sângeroasă.

Fiul moldovencei a fost cel care a găsit trupurile neînsuflețite ale părinților săi

Oamenii legii au fost solicitați să intervină în jurul orei locale 17:15, după ce martorii din apropierea apartamentului au auzit mai multe împușcături. La locul incidentului, o echipă mixtă de intervenție formată din membri ai forțelor de ordine, precum carabinieri și polițiști, însoțiți de medici specializați din serviciul de ambulanță, s-au prezentat prompt. Cu toate acestea, din păcate, orice eforturi au fost în zadar și nu s-a putut salva viața celor două victime.

Citește și: Accident terifiant în Italia! Un bărbat și-a ucis mama în vârstă de 82 de ani

Conform unor informații preliminare, dubla tragedie ar fi rezultatul unei dispute violente dintre cei doi soți. Italianul ar fi împușcat-o pe soția sa moldoveancă în timpul conflictului, iar după ce a văzut corpul neînsuflețit al acesteia zăcând pe podea, acesta și-a îndreptat arma împotriva lui și a tras.

Investigația este în desfășurare pentru a verifica informațiile referitoare la acest presupus caz de crimă urmată de sinucidere. Autoritățile, inclusiv poliția și echipa de criminalistică, depun eforturi pentru a aduna dovezi și a înțelege în mod precis circumstanțele care au condus la această tragedie dublă. Identitatea celor două persoane decedate nu a fost încă dezvăluită public în mod oficial.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Daria s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident dramatic, în Italia. „Vei fi mereu una dintre noi!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si