Insarcinata cu al treilea copil, Ducesa de Cambridge a reusit sa  starneasca curiozitatea britanicilor. Daca pana acum, tinutele purtate de catre sotia Printului William  in perioada sarcinii, erau unele in nuante sobre, de aceasta data, frmoasa   Kate, aflata intr-o vizita la Coventry s-a afisat, cu un palton de culoare... roz.  O tinuta pe care a mai purtat-o in martie 2015  pe vremea cand era  gravida cu printesa Charlotte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Paltonul roz  le-a dat imediat de gandit britanicilor. Acestia au inceput sa se intrebe  daca nu cumva, acesta  este un semn precum cel de-al treilea copil al cuplului regal  ar fi ... fetita. Ei bine, sigur nu se va stii acest lucru decat in momentul nasterii, care se preconizeaza a avea loc in luna aprilie.

Anul acesta, ducesa de Cambridge a facut furori  si in momentul  cand a condus-o pe mezina familiei, Printesa Charlotte, pentru prima data  la gradinita.

Atunci,mandra mamica a aratat spectaculos intr-un palton de culoare inchisa la care a asortat o esarfa rosie.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si