Actrița Oana Pellea, bună prietenă cu Ducu Darie a fost marcată profund de moartea acestuia. A avut și o reacție dureroasă la adresa conducerii Teatrului Bulandra, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul marelui regizor. Oana Pellea a fost supărată că pe teatru nu a fost pusă o pânză neagră, ca semn de doliu.

Însă tot Oana Pellea a fost martora unei magii, a unui miracol, pe care l-a pus pe seama prietenului său mort, Ducu Darie.

S-a întâmplat săptămâna trecută, chiar înainte ca actrița să plece într-un turneu internațional. O pană de curent a afectat  centrul Capitalei și a dat peste cap piesa de teatru „Scaunele” care s-a jucat joi seară în beznă la Teatrul Bulandra, după cum a mărturisit actrița Oana Pellea. Ea pus totul pe seama ”unui semn” trimis de marele regizor Ducu Darie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Oana Pellea e revoltată că teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu după decesul regizorului! Actriţa a aprins o lumânare pentru amicul ei, în timpul piesei în care a jucat!

”Ceea ce s-a întâmplat astă-seară ține de miracol și de magie, cu asta se ocupa Ducu, ce atingea devenea magie. Astă-seară, după 10 minute după ce a început spectacolul a căzut lumina și am jucat în beznă tot spectacolul, cu partenerul meu excepțional, Răzvan Vasilescu, luminați de două lumânări care mai existau în Teatrul Bulandra și

de telefoanele spectatorilor. A fost magic! E doliu în teatrul românesc și Ducu a stins lumina tot spectacolul și Dumnezeu să-l țină în lumină”, a spus Oana Pellea la scurt timp după ce s-a încheiat spectacolul, chiar din cabina sa de la teatru, unde revenise lumina, tot ca prin miracol.

Citeste si: VIDEO| Clipe sfâșietoare la înmormântarea lui Ducu Darie! Imaginile durerii de la Cimitirul Bellu

Oana Pellea jucat la Bulandra în beznă, după moartea lui Ducu Darie și înainte de a pleca într-un turneu internațional

Apoi, Oana Pellea a făcut o mărturisire emoționantă: “Am facut public acest mesaj din trei motive: Ca sa va rog sa i aprindeti o lumanare lui Ducu. Pentru a multumi public exceptionalilor spectatori din aceasta seara, tehnicienilor ce ne au ajutat cu lumini improvizate si lumanari. Pentru a depune marturie ca MAGIA lui Ducu continua si din partea cealalta a oglinzii...iertati-mi lacrimile ...”, este mesajul actriței Oana Pellea.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Oana Pellea, după moartea lui Ducu Darie: "Drum bun. Ne mai întâlnim noi... şi... te iubesc!"

Duminică seară, Oana Pellea a avut spectacol la Londra și a fost extrem de încântată de cum a fost primită. A fost un spectacol care s-a jucat cu sala plină, iar lumea a stat la coadă la intrarea în teatru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si