Teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu, lucru observat de actriţa Oana Pellea, Darie, care a murit pe 18 septembrie, la 60 de ani, din cauza unei ciroze, a fost ani de zile manager la Teatrul Bulandra. Cu toate acestea, instituţia nu a arborat doliu. “Mi s-ar fi părut firesc sa existe doliu pe fațada Teatrului Bulandra -sala Toma Caragiu...dar NU EXISTĂ. Păcat. Mare păcat!”, a postat Oana Pellea.

( vezi imagini de la înmormântarea lui Ducu Darie)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Așa arată mormântul marelui actor Alexandru Giugaru, de la cimitirul Bellu FOTO

Teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu: "Duculeană, astăzi joc numai pentru tine” 

“În aceasta sală au luat naștere cele mai frumoase spectacole semnate de Alexandru Darie. Am adus o lumânare de acasă pe care am aprins o și care va arde tot timpul spectacolului cu Scaunele din această seară.

Duculeană, astăzi joc numai pentru tine”, a mai scris actriţa, care a postat u mesaj sfăşietor după decesul lui Darie: “Ducu...te iubesc. Multumesc. Drum bun. Ne mai intalnim noi...si...te iubesc!”. 

Teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu. Oana Pellea şi Ducu Darie s-au cunoscut în copilărie 

Oana Pellea şi Ducu Darie s-au cunoscut în copilărie, când veneau la teatrul unde jucau taţii lor, Amza Pellea, respectiv Iurie Darie.

“Cam pe atunci m-am imprietenit cu Ducu. Am crescut amandoi in culisele teatrului de Comedie, am dormit impreuna in cabinele teatrului, ne jucam cu bilute colorate de sticla si miroseam cutii de pudra si creioane de machiaj si ne ascundeam printre costume de teatru... Cam de atunci il iubesc pe Ducu...daca nu cumva...cu mult, mult inainte...intotdeauna am avut impresia ca ne stim de multe multe vieti”, a rememorat Oana Pellea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si