In articol:
- Reţetă de dulceață de căpșuni rapidă şi delicioasă
- Care sunt ingredientele necesare pentru dulceața de căpșuni?
Această dulceaţa de căpşuni va păstra culoarea naturală a fructelor, dar şi parfumul nelipsit al acestora.
Reţetă de dulceață de căpșuni rapidă şi delicioasă
V-ați întrebat care este diferența dintre gem și dulceata de căpsuni? Ei bine, dulceaţa de căpşuni e diferită de gem, deoarece gemul se face din fructe sfărâmate în, pe când dulceaţa păstrează fructele
Astfel, pentru dulceaţa de căpșuni aveți nevoie de 1 kilogram de zahăr la 1 kilogram de fructe, iar în cazul căpşunilor este nevoie şi de lămâie.
Citeste si: Dulceață de nuci verzi. Cea mai bună și mai rapida rețetă
Care sunt ingredientele necesare pentru dulceața de căpșuni?
Aceastea sunt ingrediente pentru o dulceață de căpșuni fără apă: 1 kilogram de căpşuni 1 kilogram de zahăr zeama de la o jumătate de lămâie.
Dulceața de căpșuni se prepară astfel: Mai întâi se spală căpşunile după care se rup codiţele, fructele se aşează întregi într-un vas. Mai apoi turnați zahărul peste căpşuni, iar vasul il puteti pune peste noapte la rece, în frigider.
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
Citeste si: Dulceata de ardei iuti: reteta minune cu care iti vei impresiona musafirii garantat!
Gustați pentru a vedea dacă s-a fiert îndeajuns, iar dacă acesta se încheagă înseamnă că a fiert de ajuns şi este gata. Puneţi apă fierbinte în borcanele pe care le veţi aşeza pe o tavă din inox, pentru a evita spargerea. Puneţi imediat şi capacele şi lăsaţi borcanele acoperite cu un prosop mai gros, până se răcesc. Astfel, acestă dulceaţa poate fi păstrată timp de doi ani.
Citeste si: Dulceaţă de cireşe amare. Reţeta veche extrem de delicioasă