Duminica aceasta, de la ora 21:00, la Kanal D telespectatorii vor fi martorii unui interviu impresionat cu una dintre cele mai îndrăgite figuri ale televiziunii – Marina Almășan.

Marina Almășan este una dintre cele mai longevive realizatoare și prezentatoare de emisiuni de divertisment. Succesul emisiunilor realizate de Marina Almășan i-a adus acesteia celebritatea, dar și interesul jurnaliștilor pentru viața sa privată; divorțul de regretatul Victor Socaciu a ținut nu de puține ori prima pagină a tabloidelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A publicat 18 cărți, dintre care 12 sunt jurnale de călătorie. În plan personal se află într-o relație de peste un deceniu și are 2 copii din cele 2 mariaje.

“De câte ori ați stat în drumul altora?”, “V-a copiat Andreea Marin?”, “De câte ori v-ați dat în judecată șefii?”, “Mai atacați persoanele supraponderale?”, “Unde ați greșit ca mam ă ?”, “Pentru ce ați mai sări astăzi la bătaie?”, “Cum ați luptat pentru soțul dumneavoastră, Victor Socaciu?”, “Pe cine nu a putut ierta Marina Almășan?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Marinei Almășan în ediția de duminică a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 21:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si