Ceea ce trebuia să fie doar un pamflet s-a transformat în realitate și  astfel, sute de bucureșteni, tentați de sfârâitul grătarelor și de oferta de nerefuzat- 3 mici contra unui vaccin, s-au imunizat "câmpenește" și apoi au mâncat... românește. 

Trei mici inundați în muștar și o apă plata după un vaccin administrat pe nemâncate, cam așa au stat lucrurile într-o zi de vara la Obor, unde Primăria Sectorului 2 a transformat ideea de imunizare în sărbătoare câmpenească.

Citeste si: VIDEO- Vaccinurile anti-COVID ar putea provoca unele inflamații cardiace

Și de la o glumă românească la o frântura de realitate de Obor, n-a mai fost decât un pas, așa cum spune și proprietarul terasei care a oferit românilor care s-au vaccinat in acea zi, micii gratis. Practic ideea i-a venit acestuia după ce publicația de satiră Times New Român a publicat un articol plin de umor în care spunea că românii sunt gata să se vaccineze la Obor dacă primesc și mici.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În scurt timp "ideea" a fost pusă în practică de către proprietarul unei terase din Piața Obor și imediat, sub corturile roșii ca focul oamenii, încolonați frumos, au așteptat să primească serul salvator și meniul…. recompensator.

Primăria Sectorului 2 a transformat ideea de imunizare în sărbătoare câmpenească[Sursa foto: Kanal D]

Întreaga desfășurare de forțe pusă sub semnului marii vaccinari răsplătită cu mici, a împărțit lumea în trei – cei pofticioși și gata să spună prezent, cei hotărâți să reziste și să nu cadă pradă nici vaccinului și nici poftei, și cei care ar mânca, dar nu s-ar vaccina.

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!”, duminica aceasta de la 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si