Batranii ajung sa fie datori vanduti, executati silit si cu aproape toti banii de pensie retinuti. Increderea in oameni si empatia ii aduc pe pensionarii acestei tari la limita supravietuirii, ajung sa traiasca din mila altora, dupa ce se imprumuta la Casa de Ajutor Reciproc pentru a ajuta alti oameni din si asa putinul pe care il au.

Citeste si: Comorile ascunse ale Banatului

O femeie escroacă a băgat în datorii zeci de familii

Echipa "Asta-i Romania" prezinta si cazul a zeci de familii din Fetesti care s-au trezit datori vanduti dupa ce au cazut in plasa uneia dintre cele mai respectabile femei din oras, o fosta asistenta medicala, care s-a dovedit a fi o escroaca, prejudiciul fiind de cateva miliarde de lei. Femeia, care se trage dintr-o familie respectabila din oras, e cunoscuta de toata lumea si apreciata. Pe asta ar fi si mizat atunci cand a pus aceasta escrocherie la cale. Isi alegea victimele din randul pensionarilor carora le cerea ajutorul si le spunea sa pastreze secret faptul ca o ajuta cu bani sau cu imprumutul. Lucrurile ar fi continuat daca oamenii de buna credinta nu ar fi inceput sa primeasca somatiile de executare silita.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Batrani, bolnavi si greu incercati de soarta, cei mai multi dintre pensionarii care cad victime acestor oameni fara suflet nu mai stiu incotro sa o apuce si traiesc cu teama ca vor ramane pe drumuri, coplesiti de datorii.

Citeste si: Doamna teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dumincă de la ora 14.30 puteți urmări o nouă ediție ”Asta-i România”

Nu ratati un subiect ancheta terifiant despre modul in care sunt escrocati pensionarii Romaniei, marca "Asta-i Romania", in editia de duminica, ora 14.30, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si