David Oancea, românul care duce o viață de lux peste Ocean, se laudă cu petreceri extravagante pe rețelele de socializare și are toată lumea la picioare! Supranumit  Prințul din Las Vegas, David Oancea a făcut o avere uriașă, peste 5 milioane de dolari, bani câștigați numai din pariuri sportive!

Află povestea incredibilă de viață a românului David Oancea

Emisiunea Asta-i România

Povestea românului este, fără discuție, demnă de o peliculă americană, însă puțini știu că povestea acestuia începe undeva în România.

David Oancea, supranumit și regele pariurilor online, este ”americanul” de origine română care a făcut carieră peste Ocean din pariuri sportive.

Asta-i România, ediția din 7 martie 2021

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Saptamana viitoare, interviu memorabil cu Sorin Oprescu, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”: “Fiecare chirurg are aleea lui la cimitir!”

David, acum în vârstă acum de 43 de ani s-a născut în Michigan, S.U.A. și este cunoscut în America sub numele de Vegas Dave, dar tatăl sau este român, din Sibiu.

Bărbatul a plecat din România încă din vremea comunismului, în căutarea unui trai mai bun, după o copilărie trăită în orfelinat, și o tinerețe petrecută prin parcuri.

Așa se face că acum, fiul său, David, se poate mândri că pe propriile lui puteri a ajuns milionar în euro.

Citeste si: Cine a plecat de la Survivor România – Lista completă a concurenților eliminați

Duminica aceasta, începând cu ora 14:30, puteți urmări emisiunea “Asta-i România!” 

Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii

Urmăriți întreaga poveste de viață a lui David Oancea, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si