Close sidebar
Close sidebar

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, nunțile fastuoase din Țara Oașului! Mii de invitați sunt martori ai unirii destinului tinerilor în una dintre cele mai bogate localități din Romania!

Emisiunea “Asta-i Romania!” vă invita în culisele unora dintre cele mai fastuoase și costisitoare nunti din Tara Oasului, duminica aceasta, de la ora 14:30. După doi ani de pandemie și restricții, tinerii care locuiesc în străinătate s-au întors acasă pentru nunțile domnești.

Alexandra Costea,

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, nunțile fastuoase din Țara Oașului! Mii de invitați sunt martori ai unirii destinului tinerilor în una dintre cele mai bogate localități din Romania!

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Petrecerile, care țin trei zile și trei nopți, au loc în fiecare zi din săptămână. Într-o singura comuna de oșeni, în luna august, au fost programate peste 60 de cununii civile urmate de nunti fastuoase cu mii de invitați și bugete de zeci de mii de euro.

Podoabele mireselor cântăresc aproape jumătate din greutatea lor

Tinerii nu și-au uitat tradițiile și datinile și nu concep nunta fară straiele oșenești, desi trăiesc printre străini, unde modernismul a șters demult orice urma de tradiție și celibatul e la moda. Tinerii merg la starea civilă cu mașini de lux, pe care și le-au cumpărat după ani buni de munca, departe de țara pe care-o iubesc.

Viitoarele mirese se înghesuie la croitoreasa satului, din mana căreia ies minunații de rochii, unice în lume, care de multe ori ajung să cântărească aproape jumătate din greutatea tinerelor.

Citeste si: ROventura ajunge sâmbăta aceasta prin satele pitorești din Dobrogea de Nord

Toți localnicii iau parte la eveniment

Întreagă localitate este implicata în eveniment. Gospodinele satului pregătesc mâncarea în oale uriașe dar și turtele speciale, iar rudele tinerilor și ceilalți săteni se întrec în cântec și tipurituri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Patru concurenți ”Puterea Dragostei”, aventuri în miez de noapte

Palatele din Țara Oașului

În zona Oașului cine se mândrește nu păcătuiește. Asta știu cei plecați în străinătate, dar care și-au ridicat palate acasă. Și nu e îndeajuns să-i vadă doar satul, trebuie să-i vadă și prietenii virtuali. Așa se face că în aceasta perioada rețelele de socializare sunt asaltate cu filmulete de la petrecerile grandioase.

Nu ratați o ediție plina de fast și voie buna "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghiță, duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D.

Citeste si: Puterea Dragostei sezon 4: Când îi vom cunoaște pe noii concurenți?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI