Alături de echipa emisiunii, mergem în satul Dealul Crișului, județul Alba, într-una dintre cele mai inaccesibile zone din țară. E un tablou viu, animat de un singur om, care își cântă viața în doine.

Care este povestea lui Daniel Gligor

Daniel Gligor este omul care de 20 de ani trăiește precum cucul, singur pe meleagurile acestea binecuvântate de Dumnezeu. E chinuit trupește, dar binecuvântat cu o tărie sufletească fără de care n-ar fi rezistat în pustiul asta.

Din tinerețe merge greu, sprijinit în două bâte, după ce un taur l-a împuns și l-a schilodit pe viață. Îi e greu, dar nu se plânge de asta, dar cel mai mult îl doare singurătatea.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i Romania!”, Oamenii muntilor

Nu îi cere mai mult lui Dumnezeu; decât să-i țină mintea limpede și picioarele cât să poată merge. Asta de când s-a trezit ultimul într-un sat  fantomă. Frații i-au plecat de tineri la oraș, la Hunedoara, nevasta n-a avut niciodată, iar el a rămas să-i îngroape rând pe rând pe cei bătrâni.

Cine va mai participa la emisiune 

Tot duminică, la ”Asta-i România!”, ne reîntâlnim cu Diana Condurache, mama rămasă văduvă la doar 23 de ani, cu doi copii de crescut, pe care am cunoscut-o, prin intermediul emisiunii, în toamna anului trecut, atunci când printre lacrimi ne împărtășea drama pe care o trăiește, și care avea să  mobilizeze o țară întreagă!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Săraci pe un munte de aur

De data aceasta însă, o vom revedea pe Diana Condurache, o mamă cu doi copii fericiți, care încep o viață nouă, la care până mai ieri nici nu îndrăzneau să viseze! O poveste adevărată care confirmă încă o dată că după orice furtună apare soarele și după orice durere vine alinarea. 

Nu ratați, duminică, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Asta-i Romania!- Neșu, campion in meciul vieții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si