Close sidebar
Close sidebar

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Scandalul Dani Mocanu continuă – manelistul recidivează

Duminica aceasta, echipa “Asta-i România!” continuă seria dezvăluirilor în cazul manelistului Dani Mocanu, în ceea ce privește scandalul leului care a apărut în videoclipul acestuia.

Mircea Pop,

Scandalul Dani Mocanu continuă – manelistul recidivează

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, la scurt timp după scandal,  Dani Mocanu recidivează. De această dată el sfidează autoritățile cu încă o imagine controversată: s-a fotografiat cu un pui de căprioară sălbatică și a postat un mesaj sfidător la adresa autorităților.

Scandalul Dani Mocanu continuă – manelistul recidivează

Citeste si: VIDEO- Dani Mocanu sfidează din nou. El s- a pozat lângă o căprioară

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Scandalul Dani Mocanu continuă – manelistul recidivează

În timp ce autoritățile caută încă răspunsul la întrebarea- cum au ajuns nouă lei să trăiască printre oameni în mijlocul satului Picior de Munte, locul din care face parte și leul din clipul manelistului, angajații crescatoriei fac scandal monstru la poarta acesteia. Nici proprietarul leilor nu a ratat ocazia de a apostrofa și amenință echipa “Asta-i România!”, atunci când i s-a cerut un punct de vedere în acest caz.

Scandalul Dani Mocanu continuă – manelistul recidivează

Nu ratați ”Asta-i România!”

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Ce răspuns oferă edilul satului referitor la cele întâmplate în Picior de Munte, cum reacționează și ce acuze aduc chiar cei implicați în acest caz, aflați duminica aceasta, de la ora 14:30, într-o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: VIDEO- Manelistul Dani Mocanu a fost dus de leu să dea cu subsemnatul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI