Ce nu te omoară te face mai puternic, așa începe lecția de viață pe care o primim de la Vasile Derevlean, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din care 19 ani i-a petrecut pe patul de spital.

19 ani de chin, aproape 40 de operații, sute de zile și nopți petrecute între pereții camerei de spital. O clipă blestemată, atunci când avea doar doi anișori, avea să-i schimbe destinul, dar mai ales chipul, pentru totdeauna.

O oală cu apă clocotită a căzut pe el și I-a ars pe aproape jumătate de corp, cap, gât, trunchi și mâna stângă.

Citeste si: Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În spatele cicatricilor care îi acoperă jumătate din față, se ascunde un luptător, un învingător care a știut să se ridice și să ia tot ce e mai bun de la viață, chiar dacă aceasta l-a îngenunchiat tocmai când învața să facă primii pași.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în Prime Time, în primele trei luni ale lui 2021, cu o cotă de piață de 20% pe targetul Național- Creștere semnificativă față de anul precedent – 33% Share

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital
Acum Vasile Derevlean este student, în anul doi la medicină și visează să se întoarcă într-o zi în spitalul în care a crescut dar … ca medic.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si