La doar 26 de ani, Alex Ducu, fără studii în domeniul arhitecturii sau al construcțiilor, dar cu multă determinare și cu ajutorul unor prieteni, a reușit ceea ce pentru mulți părea imposibil – să ridice o casă cum alta nu-i. Casă răsturnată, construită în doar câteva luni după proiectul tânărului gorjean, a devenit cel mai vizitat obiectiv turistic din satul Ponoare, județul Gorj.

Asta-i România, ediția din 14 martie 2021

Cum este construită casa cu susul în jos

Construcția minune scoate din anonimat un sat uitat de lume și e mândria proprietarului, care deși se recomandă a fi un om cu picioarele pe pământ, în casa lui merge pe tavan. Totul e întors cu susul în jos, acoperișul e pe post de fundație, iar masa gata pregătită pentru cină atârnă deasupra capului. Căsuța răsturnată are baie, bucătărie și dormitor, toate utilate, și poate fi oricând locuită.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO al Kanal D- despre publicul românesc pe vreme de pandemie COVID-19

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Interiorul casei este cu adevărat spectaculos și cei care trec ...acoperișul...au nevoie de ceva timp că să se acomodeze, altfel riscă să amețească. Trebuie să ocolească corpurile de iluminat de pe tavanul devenit podea, în timp ce mobilă atârnă periculos deasupra capului, de la dulapuri până la  mese şi paturi – toate aranjate până în cel mai mic detaliu.

Emisiunea Asta-i România

Turiști din toată lumea vin să vadă casa cu susul în jos

Citeste si: Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Turiștii vin din toate colțurile țării pentru a vedea minunea și pentru a face poze care devin virale în spațiul online.

Mihai Ghiță

Nu ratați cel mai inedit proiect de casă din România, duminică, începând cu ora 14:30, într-un reportaj marca "Asta-i România", prezentat de Mihai Ghiță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si