Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne invită în Teleorman, în comuna Buzescu, pentru a afla “secretele” nunților și petrecerilor împărătești, poleite în aur și bani, care au șocat lumea.

O petrecere recentă, nemaîntâlnită, a făcut să trepideze ”Beverly Hills-ul” Teleormanului, așa cum este supranumită comuna Buzescu, locul în care dintotdeauna romii trăiesc ca “împărații”, stau în palate cu zeci de camere, se plimbă cu limuzine de lux și fac petreceri.

Nunțile opulente cu mașini de lux și decoruri ca-n filmele indiene se țin lanț la Buzescu, însă “protagoniștii” spun că acestea se fac cu bani împrumutati, și că nimic din ce se vede acolo nu este ceea ce par a fi. Mașinile de sute de mii de euro care defilează la petrecerile romilor din Buzescu ar fi împrumutate, iar palatele aurii nici măcar nu sunt terminate, se “plâng” locatarii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Recentele imagini în care abundă luxul și bogăția urcate pe rețelele de socializare au atras oamenii Legii la fața locului care au venit și au luat și măsuri.

În mod uluitor, liderul romilor din Buzescu spune că este prima dată când o nuntă locală se lasă cu dosar făcut pe nedrept.

Tot duminică, la “Asta-i România!”, ajungem într-un sat din Prahova, acolo unde o vom cunoaște pe bunica Filofteia, în vârstă de 82 de ani. Multe poveri o îngenunchiază, de la o zi la alta, pe încercata femeie, dar un blestem parcă a lovit-o iar bătrâna și-a pierdut ambii copii, rămânând mamă pentru nepoții orfani.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si