Aici bărbatul se chinuie să nu le lipsească nimic, dar mai presus de toate are grijă să le împartă dragostea în mod egal.

Micuții trăiesc zi de zi cu speranța că mama lor, care i-a părăsit pe când tatăl se afla la muncă în străinătate, se va întoarce acasă și va avea grijă de ei. De când cea care le-a dat viață a plecat, tatăl a rămas să-i țină locul, să șteargă lacrimile copiilor, să îi țină de mână și să aibă grijă de ei.

Citește și: VIDEO- O comună din județul Galați este terorizată de hoți, de un individ cu un topor. Bărbatul le fură animale sau fdiferite obiecte

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cât timp tatăl a fost plecat, familia o ducea bine. Bărbatul trimitea bani acasă cu speranța că partenera sa de viață va avea grijă de gospodărie și de cei cinci micuți.

Povestea unui tată care luptă zi de zi pentru cei cinci copii 

Însă când s-a reîntors acasă a găsit facturile neplătite și copiii neîngrijiți. Femeia a decis să părăsească familia, astfel încât bărbatul este acum și tată, și mamă pentru cele cinci suflete nevinovate.

El este cel care oferă ajutor la teme, face mâncare și se ocupă de gospodărie. Copiii sunt frumoși, isteți și înțeleg sacrificiul tatălui, chiar dacă sunt mici.

Citește și: VIDEO- „Asta-i România”, duminică, de la ora 14.30, doar la Kanal D. Povestea unui tânăr care trăiește precum un trubadur din 1900

Înțeleg cât îi este de greu lui, un om mare, să le fie și mama în același timp, să îi aline și să aibă grijă de ei.

Omul muncește cu ziua, pe unde apucă, încercând să fie cât mai aproape de copiii săi.

Nu ratați duminică, de la ora 14.30, la Kanal D, povestea emoționantă a acestei familii la "Asta-i România", prezentată de Mihai Ghiță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si