Stenoza valvei aortice este o boală pe termen lung. Poate progresa foarte mult timp fără nici un simpto, până când stenoza din valvă atinge un anumit nivel. De obicei, se diagnosticheazā întâmplător, în timp ce pacientul este investigat din alte motive.

Citeste si: “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Simptomele clasice si cele mai frecevente sunt date de oboseala la efort, dificultați de respirație, dureri în piept, amețeli, palpitații și slăbiciune.

Desigur, acestea simptome pot fi confundate cu multe boli. Cel mai adesea se confundă cu bolile pulmonare sau cu alte boli ale inimii. Când pacientul ajunge la asfel de semnale, motivul exact este dezvăluit în urma examinărilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

eva pavel

Eva Pavel la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Kanal D a dat liber la distracție! “Roata Norocului” a plasat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România

Citeste si: Diana Șoșoacă, duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Care sunt cauzele si simptomele stenozei aortice si ce metode revoluționare de tratament sunt disponibile în străinătate în situațiile în care este diagnosticată, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, la Kanal D.

Citeste si: Previziunile astrale ale zilei, cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 5 august 2022. „Luna traversează astăzi zodia Scorpion și vom fi mai atenți la veniturile noastre” Iată ce ne așteaptă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si