Close sidebar
Close sidebar

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!” - Mamaia, polul consacrat al României cu bani

Duminica, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i Romania!” face o incursiune pe litoralul romanesc, mai exact in statiunea Mamaia; vom afla cum se prezinta aceasta in plin sezon estival si in plina pandemie.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fara Maldive, fara Bali, fara avioane personale, dar cu dorinta de distractie, tinerii milionari ai Romaniei au ales sa isi petreaca vara pe litoralul romanesc, in Mamaia, din cauza pandemiei care a cuprins intreaga lume. 

Asa a ajuns statiunea de pe litoralul romanesc locul care rivalizeaza oricand cu Riviera franceza sau spaniola, si in care sumele cheltuite de lumea instarita, intr-un sejur, rivalizeaza cu PIB-ul unei tari africane.

Multi dintre turistii romani aflati acum pe litoralul romanesc ar fi fost, cu siguranta, in alt colt de lume, dar fortati de pandemie s-au vazut nevoiti sa vina la Mamaia, statiunea extremelor, unde au parte de tot rasfatul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider absolut de audiență. Pe targetul Comercial, programul informativ Kanal D a atins o cotă de piață de aproape 30%

Turiștii puși pe distracție aleg partyurile organizate în larg

Dupa modelul petrecerilor din Ibiza, turistii pusi pe distractie aleg partyurile organizate in larg, pe un yaht special inchiriat doar pentru ei. Astfel de petreceri nu sunt pentru toata lumea; clientii sunt cu pretentii si bani, iar o astfel de aventura in larg costa in jur de 300 de lei, costuri in care nu este inclusa bautura, iar atmosfera petrecaretilor este asigurata de un DJ.

Cand distractia e maxima, nimeni numai tine cont de bani; in club, doar bacsisul la nota de plata este cat salariul minim pe economie. Tinerii milionari ai Romaniei par insa sa aiba de unde scoate banii. Consumatia minima in unul dintre cele mai cautate localuri de gen este de 1500 de lei. Unii s-ar speria si la o simpla rasfoire a meniului; cea mai ieftina sticla de sampanie costa 11.000
de lei, iar cea mai scumpa depaseste 120.000 de lei.

Citeste si: Serialul “Dragoste şi secrete” cucereşte România!

Ce spun patronii teraselor, plajelor si cluburilor de la malul Marii Negre, despre cum decurge acest sezon estival, aflati in editia de duminica, de la ora 14:30, intr-o noua editie “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D. 

Citeste si: Kanal D, lider de audienta in Prime Time, la nivelul intregii tari si la orase, cu serialul “Dragoste si secrete”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI