În urmă cu câteva luni, emisiunea “Asta-i România!” oferea informatii uluitoare publicului despre situatiile dramatice din azilele de bătrani, un subiect care a revoltat o țară întreagă. De data aceasta, echipa emisiunii ne înfățișează o nouă anchetă, cu mărturii despre ce se întâmplă într-unul dintre centrele de îngrijire din Capitală.

Duminică, de la ora 14:30, la Asta-i România! “Azilele groazei“ continuă să facă victime?

În ediția de duminică, vom putea urmari noi mărturii revoltătoare de care se leagă numele unei instituții de stat în care, conform acuzațiilor, unii dintre angajați, plătiți că să aibă grijă de bolnavi, nu fac decât să le îngreuneze, și mai rău, existența.

Foști angajați ai Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică din București, din sectorul 2, vin cu declarații prin care acuză relele tramante aplicate celor aflați în centru.

Aceștia au făcut plângeri la Poliție și arată cu degetul către conducerea instituției care nu recunoaște nimic din aceste acuzații. Există în acest moment o anchetă în derulare referitor la aceste acuze.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Și-a regăsit drumul în viață la aproape 60 de ani. Povestea bărbatului care a lăsat străinătatea pentru liniștea satului românesc

Tot duminică, la “Asta-i România!” ajungem într-un sat vechi de peste 800 de ani, situat pe dealurile care despart Țara Hațegului de Ținutul Pădurenilor, cu oameni hotărâți și gospodari care au dus-o mereu bine. O comoară ascunsă în înaltul cerului, uitată acolo de sute de ani, acest sat este precum o cetate a lui Dumnezeu, înconjurat de grădini suspendate, în care norii se adună că într-o horă.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Povestea Denisei, copila de 13 ani care a rămas fără mamă. Dorul față de ființa cea mai iubită o apasă în fiecare zi

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si