Nu călătorim în Africa, nici în favelele din America de Sud, și nici într-o altă țară din lumea a treia. Ajungem, prin intermediul emisiunii “Asta-i România!”,  la marginea unuia dintre cele mai dezvoltate orașe din țară, Cluj.

Ce vor putea urmări telespectatorii în această ediție?

Aici, departe de tot ce știm noi că înseamnă civilizație, există de zeci de ani, o altă Românie, una paralelă numită Pata-Rât, un iad din care scapă cine poate.

Prin intermediul emisiunii, vom fi martorii unui tablou sinistru, cel de la Pata Rât, un ghetou uriaș aflat la marginea Clujului, locul în care se scriu zilnic povești zguduitoare, și regăsim sute de destine aruncate la gunoi.

Citește și: Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copii aduși pe lume în cutii din carton, crescuți laolalată cu șobolanii, desculți și murdari, căutând mereu lumina de dincolo de dezastrul în care se află, așa ni se înfățișează mahalaua Cantonului, un labirint de barăci, un adevărat dezastru ecologic, în care supraviețuiesc aproximativ 600 de oameni.

Când poate fi urmărită emisiunea?

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Destine aruncate la gunoi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si