În zilele noastre, totul se derulează cu o repeziciune fantastică; mâncăm pe fugă, dormim pe fugă, trăim pe fugă. Suntem prinși într-un malaxor zilnic din care nu reușim să ne oprim, să ne tragem sufletul, să respirăm. Suntem bombardați în fiecare clipă de tot felul de informații, de gânduri care ne obosesc și ne macină.

În acest ritm apare boala, care a devenit, în ultimii ani, o afacere profitabilă, mai ales că noi toți căutăm diverse și rapide modalități de vindecare.

Cererea este mare, dar la fel este și oferta iar pe piață au apărut tot felul se așa ziși terapeuți, gata să ne readucă armonia spirituală, contracost. Unii ne consulta îngerii, alții karma sau stramoșii și, cu un simplu apel video, și o plata cu cardul, aceștia ne promit  „salturi cuantice” salvatoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mihai Ghiță

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Psihologi, psihoterapeuți, șamani, cititori în constelații familiale, tamaduitori, vorbitori cu îngeri, numerologi, curatatori profesioniști de aura reprezinta  un fenomen care ia amploare în țară în care avem cel putin 2 milioane de oameni suferinzi de depresie.

Ce spun specialiștii despre acest fenomen care ne acaparează de la o zi la alta, și ce soluții avem când ajungem în astfel de situații, puteți află într-un material inedit, marca “Asta-i România!”, într-o nouă ediție a emisiunii, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si