Echipa emisiunii ajunge, de această dată, într-un sat din Făgăraș, la Uncea de Jos, acolo unde o găsim pe Cristina, tânăra care a decis să renunțe la viața de la oraș pentru a se muta în casa bunicilor.  Aici este locul în care și-a găsit fericirea Cristina Mina, o fosta corporatistă fugită din haosul Bucureștiului, pentru a se refugia în casa bunicilor săi, pe care  renovat-o după sufletul ei.

Cu aproape 30.000 de euro investiți, cu ajutorul prietenilor și meșterilor din sat, Cristina a reușit să transforme casa bunicilor într-un loc impresionant, în care să se simtă mai bine ca oriunde.

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”

A renovat exteriorul casei, beciul și podul, dar și poarta de la intrare. În camerele înalte cu jaluzele din lemn, se îmbină atent elementele tradiționale, rustice cu micile detalii moderne, care dau căldură căminului. Cristina a găsit un loc și pentru obiectele tradiționale care au aparținut bunicilor ei de la covoare la lada de zestre sau băncuța din lemn, toate scoase la lumina și repuse în valoare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Cosmin Cernat și concurenții de la “Insula de 1 milion” au plecat spre Republica Dominicană!

Tot duminică, la ”Asta-i România!”, ajungem, prin intermediul emisiunii și în comuna Vătava, acolo unde vom cunoaște povestea impresionantă a lui Badea Pavel, unul dintre cei mai cunoscuți oieri din zona Mureșului, un cioban cu 300 de oi și tot atâtea povești.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si