Dincolo de dealuri, acolo unde se termină lumea noastră, începe lumea lor; o lume arhaică, uitată în trecut.

Șansa copilașilor de a învața este învățătoarea Mariei Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme. Fără sacrificiul ei, școala s-ar fi desființat de mult, iar din cauza condițiilor mai mult decât grele, înaintea acesteia nimeni n-a rezistat mai mult de un an. Maria Ștefănuț a ales să rămână de dragul copiilor care au nevoie de carte.

Citește și: Kanal D, lider de piață pe Comercial si Național, cu reality-ul “Casa iubirii”

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,  O școală cât o cămăruță

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, O școală cât o cămăruță

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Micuții sunt departe de civilizație și haosul orașului, iar cel mai apropiat magazin se află la 5 kilometri distanță. Cu toate astea, sunt mai ancorați în realitate, sunt serioși, parcă mult mai maturi decât cei de la oraș, mai conștienți că aici la școală aceasta mică trebuie să se pregătească pentru lumea asta mare, care îi așteaptă. Copiii știu că pentru cei de la oraș ei sunt cazuri izolate şi că școala lor e mult prea mică pe harta atât de mare a României.

Citește și: „Nu știu cum să procedez mai departe”. Lucrurile se complică între Radu și Cristina din Casa Iubirii

Tot duminică, la “Asta-i România!” aflăm cum este să fi angajat dar să n-ai șef și să-ți măreși singur salariul, când și cum vrei, să ai la dispoziție cel mai nou model de limuzină cu care să mergi la muncă… Sună ca un job SF pentru România zilelor noastre, dar este cât se poate de real; jobul de parlamentar.

Pe lângă indemnizația lunară de cel puțin 11.000 de lei și cei 28.000 de lei, destinați cheltuielilor cu birourile teritoriale, de acum înainte fiecare deputat și senator va încasa cu 7.500 mai mult.

Citește și: Cum ne îmbrăcăm la un eveniment

Nu ratați o nouă ediție “ Asta-i România! ”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si