Poștărița are o misiune dificilă, aceea de a cutreiera potecile și pădurile sălbatice, pe un motor offroad, pentru a  duce ziarele, pensiile și veștile până la cea mai îndepărtată gospodărie.

O dată pe lună, liniștea cătunelor răsfirate pe coama Apuseni ului este spartă de un zgomot puternic, o mașinărie <ciudată> condusă de o femeie curajoasă, care se cațără până sus, pe poteci abrupte, dând semn oamenilor că … vine pensia!

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sub casca de motociclist, în spatele ochelarilor fumurii, se ascunde un chip blând, o femeie firavă dar puternică, în același timp. Nu e ușor deloc pentru o femeie să stăpânească un ATV de aproape 400 de kg, trecând cu el pe deasupra râpelor, însă oricat de greu i-ar fi, nimic nu o sperie pe aceasta și nimic nu o întoarce din drum.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Ultimul meșter în lemn, aflat în vârful muntelui Teleleu petrece clipele bătrâneții alături de creațiile sale

Nu ratați o nouă ediție ” Asta-i Romania! ”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si