În urmă cu câteva luni, echipa emisiunii “Asta-i România!” ne prezenta drama uluitoare prin care trecea familia Pantazi, compusă din doi părinți și cei patru copii, ce trăiau într-un container la marginea unui sat.

Resemnați la gândul că măcar au un acoperiș deasupra capului, dar îngrijorați că într-o zi nu vor mai avea nici asta, și vor ajunge în stradă, așa îi găseam, în urmă cu câteva luni pe cei patru copii și părinții lor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Din “cutia” lor aproape ermetică, micuții nici nu îndrăzneau să viseze la mai mult, dar un om de bine, pe numele său Marius Simionică, le-a auzit dorința, le-a transformat-o în realitate și le-a schimbat viețile. Împreună cu alți oameni cu suflet mare, Marius a reușit imposibilul, construindu-le casa din vis.

Tot duminică, la “Asta-i România!” cunoaștem familia Vlașin, de la poalele Țibleșului, care după mai bine de 15 ani trăiți în Madrid, s-au întors în satul natal.

Aici, la poalele munților, cei doi soți au adus cu ei toată experiența străinătății și au reușit să înfrumusețeze locul; au reînviat școala și tradițiile zonei, oferindu-le copiilor șansa unui viitor mai bun.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si